Năstase, deranjat, din nou, de presa incomodă. Liderul PPDA a lansat acuzaţii la adresa unui jurnalist

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, atacă din nou presa incomodă. De data asta, ţinta subalternului Maiei Sandu a fost jurnalistul Canal 2, care a îndrăznit să-şi facă meseria şi să-i adreseze câteva întrebări despre municipiul Chişinău. Acesta, în loc să răspundă la ele, a făcut ce ştie mai bine - a lansat acuzaţii nefondate la adresa ziariştilor care nu scriu pe placul său.

"Dacă tot aduceţi în discuţie bugetul domnişoară, Canal 2. Vreau să vă spun că acest buget ar fi fost dublu dacă nişte criminali nu ar fi furat şi din bugetul local şi din bugetul de stat şi nu ar fi finanţat nişte holdinguri care în loc să informeze oamenii, în loc să le aducă adevărul în case i-a manipulat, i-a intoxicat şi-a bătut joc de ei", a spus candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Andrei Năstase.

Amintim că Andrei Nastase a fost dur criticat de ONG-urile de media pentru că a atacat-o şi a intimidat-o pe Ana Butnariuc, editorul-şef PRIME TV, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc în campania electorală pentru alegerile parlamentare. În consecinţă, Năstase a fost inclus în lista inamicilor presei, iar fotografia sa a apărut pe un panou instalat de Centrul pentru Jurnalism Independent în faţa clădirii Parlamentului, cu ocazia Zilei Libertăţii Presei.

Lasă un comentariu