NĂSTASE, CRITICAT DE ALEGĂTORI. Liderul PPDA, LUAT LA ROST de locuitorii din Purcari, Ştefan Vodă

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost luat la rost în cadrul unei întâlniri electorale în satul Purcari din raionul Ştefan Vodă. Unul dintre cei doar 20 de participanţi la discuţii l-a certat pe politician că huiduie nemotivat guvernarea. Asta în timp ce oamenii din sat sunt mulţumiţi de acţiunile întreprinse de Guvernul Filip, în special de faptul că, recent, a fost reparat un drum din localitate, lucru pe care nu l-a făcut alte guvernări.

Locuitor: Numai rău spuneţi şi rău, şi rău. Chiar nimic bun nu a făcut?

Năstase: Despre cine vorbiţi?

Locuitor: Despre guvernul care este acum la putere.

Năstase: Hai sa vedem ce a facut?

Locuitor:: Tot spuneti ca rau, rau, ca omul cela nu a facut nimic.

Năstase: Dă mata un exemplu.

Locuitor: Da comuniştii până acum nu au făcut niciun drum în Purcari, nici în alte sate. Iaca acum au făcut o bucăţică de drum şi nouă ne pare bine. Platforma matale, ce-ai să faci? Ţânţarul cela care s-a pus pe mână şi suge, dacă-l ucizi vine altul. Încă mai tare suge.

Nu este pentru prima oară când Andrei Năstase este contrazis şi criticat de alegători. În luna mai, liderul PPDA a fost huiduit de localnicii din Climăuți, raionul Dondușeni, şi l-au acuzat că trăieşte în lux în Capitală, dar le vorbeşte oamenilor despre combaterea sărăciei. Iar în august, câţiva locuitori ai oraşului Ialoveni i-au acuzat pe liderii PPDA, PAS şi PLDM că tulbură apele şi îşi urmăresc doar propriile interese ascunse. La rândul său, Andrei Năstase şi-a creat o obişnuinţă din a-i insulta pe moldoveni.

Zilele trecute, preşedintele PPDA a constat că oamenii din satul Sălcuţa, raionul Căușeni, sunt fără minte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu