Năstase CONFIRMĂ că mafiotul fugar Victor Ţopa, care a finanţat Jurnal TV, nu mai are bani pentru televiziune

Mafiotul fugar Victor Ţopa, care până acum a finanţat Jurnal TV, nu mai are bani pentru televiziune. O confirmă finul de cununie al acestuia, liderul partidului DA, Andrei Năstase, care până acum a dictat politica editorială a postului. Năstase s-a plâns, la o întâlnire cu membrii din Orhei ai partidului naşului său, că oamenii de afaceri nu se grăbesc să dea bani pentru Jurnal TV, scrie vesti.md.

"Acum uitaţi-vă, Jurnalul ista este plătit de fugarul, interlopul, mafiotul şi nănaşul meu, Victor Ţopa. Rău, doamne fereşte! Numai că 7 ani de zile, bani munciţi în Germania, munciţi, nu furaţi, dar munciţi în Germania, băgaţi în Jurnal. Iată, acum, nu este banul. Aţi văzut Dvs un grup? Nu râde, băi, băiete! Un grup de antreprenori care să zică: bă, de unul singur nu e bun, dar iată în 7, în 8, în 9 salvăm Jurnalul. Aţi văzut undeva o iniţiativă? Nu!" a spus Năstase.

Jurnal TV şi-a schimbat grila de emisie, din 16 ianuarie, din cauza problemelor financiare. Contractul de închiriere a spaţiului în care activa de 7 ani acest post TV a fost reziliat, ca urmare a unei datorii de aproape 3 milioane de lei. Ulterior, administraţia televiziunii a anunţat disponibilizări masive. În primul rând, au fost concediaţi angajaţii de la emisiunile cu cel mai mare rating. În schimb, au fost păstrate cele care, în opinia analiştilor nu generează audienţă, dar sunt instrumente de propagandă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu