Năstase ascunde numele candidatului ACUM la primăria Capitalei, iar Sandu îl trădează şi spune că decizia a fost luată mai de mult

Embed:

Pentru Maia Sandu este evident cine va fi candidatul blocului ACUM pentru alegerile locale din Capitală. Aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune că Andrei Năstase va lupta pentru şefia Chişinăului. Liderul PAS a mai menţionat că decizia a fost luată cu mai mult timp în urmă. Se pare însă că doar Andrei Năstase se mai face că plouă şi evită să dea un răspuns clar de câte ori nu ar fi întrebat. 

"- Ce candidat are ACUM la primărie? Că tot vorbim despre primărie.

- E clar pentru toată lumea sper, domnul Andrei Năstase este candidatul blocului ACUM. Decizia a fost luată mai de mult evident, aşteptăm campania."

Cu o oră mai devreme, la un alt post TV și lui Andrei Năstase i-a fost adresată această întrebare. Liderul PPDA a evitat să răspundă dacă va candida pentru conducerea Capitalei. Acesta a mai menţionat că astfel de informaţii nu se prezintă în cadrul emisiunilor.

"- Cine este candidatul Blocului ACUM la şefia oraşului Chişinău?

- Eu cred că dumneavoastră aveţi dreptate că nu ar trebui să insistăm pe nume, pe persoane, pe personaje. Cred că e timpul ca în Republica Moldova să se judece într-o altă paradigmă şi anume în ceea ce aşteaptă oamenii. Eu cred că insistăm repet prea mult pe nume, pe persoane. Lucrurile sunt mai mult decât clare. "

Şi deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Mihai Popşoi a declarat la sfârşitul lunii august la Radio Sputnik, că PAS şi PPDA au ajuns la un numitor comun privind candidatul pentru Primăria Chişinău la alegerile locale din toamnă. Acesta fiind nimeni altul de cât Năstase. De cealaltă parte, lui Andrei Năstase nu i-a plăcut că anunţul a fost făcut fără să existe o decizie oficială în acest sens.

Lasă un comentariu