Năstase a declarat "RĂZBOI" scutecelor. Liderul platformei DA a încercat să demonteze cutiile

Embed:

Andrei Năstase a declarat "război" scutecelor. Liderul partidului "Platforma DA" a încercat să scoată boxele cu scutece, instalate duminică în centrul Capitalei de nişte necunoscuţi.

Politicianul nu-şi poate găsi liniştea din cauza pozei în care a apărut ud la pantaloni. 

Andrei Năstase și membrii partidului pe care îl conduce au acoperit pozele în care politicianul apare în pantalonii uzi.

La întrebarea despre veridicitatea pozelor, Năstase a fost puţin confuz.

Un trecător, care a încercat să afle ce se întâmplă, susţine că a fost agresat de liderul DA.

Tânărul a depus o plângere la poliţie. La fel a făcut şi Andrei Năstase, supărat pe faptul că cineva a instalat boxele cu scutece.

Andrei Năstase a declarat, în cadrul unui briefing, că era transpirat în poza în care apare ud la pantaloni. După apariția acestei fotografii pe Internet, câţiva tineri au mers la sediul formațiunii sale cu un pachet de scutece.

Aceştia au spus că şi-au dorit să i-l ofere în dar, pentru ca Andrei Năstase să evite pe viitor asemenea situaţii jenante.

Glumele pe seama lui Andrei Năstase nu s-au oprit aici. Cineva a dus la sediului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr un vas de toaletă.

"Cadoul" a fost personalizat. Pe el era un abţibild cu mesajul "În WC Andrei, nu în pantaloni". Mai târziu, în centrul Capitalei au apărut boxe cu scutece pentru Năstase. Acestea i-au deranjat însă pe susţinătorii Partidului DA, care au încercat să scape de ele.

După boxele cu scutece, pe bulevardul Ștefan cel Mare au apărut şi pliante cu glume pe seama lui Andrei Năstase.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu