Născut în cămașă. Un şofer din Capitală a scăpat ca prin minune, după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla

Embed:

Un şofer din Capitală a scăpat ca prin minune, după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste mașina în care se afla. Incidentul a avut loc în această după amiază pe șoseaua Munceşti din Capitală.

Arborele a rupt liniile electrice şi a mai atins un alt automobil parcat în faţa blocului. Poliţia a întocmit două procese-verbale.

În maşină se afla doar şoferul. Conducătorul auto în vârstă de 69 de ani spune că a fost luat prin suprindere.

"Din mărs văd cum cade copacul, m-am oprit şi a nimerit pe maşină. A trecut troleibuzul înaintea mea şi eu din urma lui şi el a căzut. Iată a fost poliţia şi a făcut acte şi o să dăm în judecată "Spaţii Verzi", a spus şoferul, Anatol Mimei.

Oamenii care lucrează în preajmă spun că s-a auzit un zgomot puternic.

"Am auzit o bubuitură în timp ce lucram şi am ieşit afară să văd şi când colo copacul din senin a căzut. Nu m-am speriat am auzit o bubuitură şi s-a stins lumina".

"A dărămat şi firul electric care ne alimentează şi toate firele de la troleibuz. Vedeţi e foarte bătrân, el e uscat practic şi toţi aceştia care mai sunt în preajmă aşteaptă acelaşi lucru. Noi nu odată ne-am adresat la spaţiile verzi cu scrisori. Măsuri nu prea s-au luat".

Angajaţii întreprinderii "Spaţii Verzi" au tăiat plopul care avea în jur de 60 de ani.

"La rădăcină se vede că el e putred, dar el nu se vede că noi nu avem radiografie. Putea să fie şi mai straşnic, doamne fereşte asta e măria s-a natură", a declarat angajatul "Spații Verzi", Anatolie Razlig.

Anul trecut, peste 500 de arbori s-au prăbușit în Capitală, din cauza vântului sau că erau prea bătrâni. De la începutul anului, au avut loc 17 astfel de incidente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu