Nas de vameş. O tonă de spirt putea fi scoasă din ţară, dar nu a trecut de controlul la frontieră (VIDEO)

Embed:

Vameşii moldoveni şi polițiștii de frontieră au prevenit scoaterea ilicită de pe teritoriul Republicii Moldova a unui lot impunător de spirt.

Astfel, la postul de trecere a frontierei de stat Larga, raionul Briceni, s-a prezentat pentru efectuarea controlului un camion înmatriculat în Moldova, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean.

Șoferul a declarat că nu transportă bunuri sau mărfuri necesare a fi declarate controlului vamal. Mai mult, acesta a susținut, că se deplasează în Ucraina după produse forestiere.

Un urma unui control al vehiculului, a fost depistat un ascunziș special adaptat, unde au fost tăinuite recipiente din masă plastică, cu un conținut lichid, transparent, incolor şi cu miros specific de alcool în cantitate de peste o tonă.

Vameşii au întocmit pe numele conducătorului auto un proces-verbal care prevede achitarea unei amenzi în valoare de 3 000 lei, marfa a fost reținută în vederea confiscării, iar camionul urmează a fi confiscat sau va fi percepută contravaloarea acestuia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu