Napoli - Manchester City, scor 2:1, ŢSKA Moscova - Lille, scor 0:2, Real - Dinamo Zagreb, scor 6:2

Cel mai tensionat meci al serii în Liga Campionilor s-a jucat între Napoli şi Manchester City în care gazdele şi-au păstrat şansele de calificare în optimi după victoria cu 2-1. În alte partide ŢSKA Moscova a pierdut acasă cu 0-2 în faţa francezilor de la Lille, iar Real a dat o lecţie de fotbal pentru echipa croată Dinamo Zagreb, scor final 6-2.

Eroul meciului, Cavani a deschis scorul în minutul 17 pentru Napoli, însă italianul Balotelli a egalat spre finalul primei reprize. Acelaşi Cavani a marcat pentru 2-1 în minutul 49. Până la final cele două formaţii au ratat mai multe ocazii importante, însă scorul a rămas neschimbat.

ŢSKA Moscova a pierdut ruşinos acasă meciul din grupa B cu Lille, scor 0-2. După o primă repriză fără goluri, oaspeţii au preluat conducerea după autogolul lui Berezuţki de la începutul reprizei secunde. Lille şi-a mărit avantajul în minutul 64 şi datorită celor trei puncte a urcat pe locul trei în clasament, lăsându-i pe ruşi pe ultimul loc în grupă.

Cele mai multe goluri ale serii în Liga Campionilor s-au marcat la Madrid, în meciul dintre Real şi Dinamo Zagreb. Madrilenii au ţinut un recital de şase goluri marcate între minutele 2 şi 66. Benzema şi Callejon au reuşit câte o dublă, iar Higuain şi Ozil au marcat câte un gol. Croaţii au redus din diferenţă marcând două goluri în ultimele 10 minute.

În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate: Bayern Munchen - Villarreal 3-1, Trabzonspor - Inter 1-1 şi Lyon - Ajax 0-0.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu