Nafissatou Dialo, cea mai cunoscută cameristă din lume

Embed:

Cea mai cunoscută cameristă din lume la această oră, continuă să se ascundă. Până acum, au apărut poze cu victima şefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, deşi nu se ştie dacă acestea sunt veridice. Tototdată, presa scrie că procurorul care anchetează cazul de viol în care este implicat Strauss-Kahn este sensibil la cauze feminine.

Îşi spune Ophelia, însă numele ei adevărat este Nafissatou Dialo. În vârstă de 32 de ani şi având un metru şi 80 de centimetri înălţime, femeia este originară din Guineea şi nu din Ghana, cum s-a vehiculat anterior. Camerista care a devenit celebră peste noapte, după presupusa tentativă de viol, a fost inclusă în programul de protecţie al martorilor. Chiar dacă poliţia americană a interzis publicarea fotografiilor cu femeia agresată de Dominique Strauss-Kahn, pe internet au apărut imagini cu aceasta. Nu se ştie, însă, dacă sunt veridice. O persoană care susţine că este fratele femeii, spune că aceasta îşi revine foarte greu, din cauza şocului.

Unul dintre vecinii femeii a spus că este musulmană. Poartă mereu pantaloni de culoare închisă, pantofi fără toc şi îşi acoperă părul cu o eşarfă cu imprimeu tribal. Nu zâmbeşte decât anumitor oameni. Publicaţia franceză "Le Figaro" scria că apărarea şefului FMI trebuie să fie extrem de atentă pentru că procurorul de caz este recunsocut pentru sensibilitatea sa la cauzele feminine. Cyrus Vance Junior, care ocupă şi postul de procuror al New Yorkului de la finele lui 2009, este recunoscut pentru cazurile câştigate în favoarea reprezentantelor sexului feminin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu