Nadejda Canţîr, prima bătaie în duelul MMA, pe data de 24 iunie

Luptătoarea moldoveancă de K-1, Nadejda Canţîr, se pregăteşte să-și facă debutul în artele marțiale mixte.

Sportiva legitimată la clubul chișinăuian "Berkut" va participa la cea de-a şasea ediţie a turneului de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship", ce se va desfăşura la Chişinău pe 24 iunie.

Ea se va bate cu ucraineanca Olena Bila. Pentru a însuși noi procedee, Canţîr se pregăteşte la comanda antrenorului de jiu-jitsu Eugen Petrache.

"M-am gândit foarte mult şi am hotărât că trebuie să încerc.  Este deja o perioadă de când practic jiu-jitsu brazilian. Nu aş spune că este atât de uşor, dar sper că voi arăta elemente din acest stil de luptă.", a comunicat luptătoarea K-1, Nadejda Canțîr.

"Încă mai intensiv o să antrenăm lupta în parter, o să introducem câteva elemente pentru a îmbunătăţi lupta la sol. Pe viitor Nadejda nu se va opri aici. Ea a spus că este fascinată de acest gen de sport.", a afirmat antrenorul jiu-jitsu, Eugen Petrache.

"Este o încercare foarte mare pentru ea. Este un obstacol de care trebuie de trecut. Sunt încrezut că Nadejda are capacitatea şi dorinţa de a demonstra tuturor scepticilor că ea poate face şi asta.", a declarat antrenorul K-1, Andrei Grosu.

În cariera sa Nadejda Canţîr a susţinut 4 partide în cadrul K-1, a obţinut 3 victorii şi a suferit o înfrângere.

Pe aceeaşi temă