Nadal şi Federer şi-au aflat adversarii în turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

Embed:

Rafael Nadal şi Roger Federer şi-au aflat adversarii din semifinalele turneului demonstrativ dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari de la Abu Dhabi. Spaniolul va juca împotriva cehului Tomas Berdych, iar elveţianul îl va întâlni pe suedezul Robin Soderling.

Rafael Nadal şi Roger Federer îşi cunosc adversarii de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi. Numărul unu mondial va juca împotriva cehului Tomas Berdych.

În primul meci de la Abu Dhabi, Tomas Berdych a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de cipriotul Marcos Baghdatis şi a avansa în semifinalele competiţiei. Cehul l-a învins pe cipriot cu 6-3, 3-6, 7-5.

Elveţianul Roger Federer, al doilea tenismen din lume în ierarhia ATP, se va întâlni în semifinalele competiţiei cu suedezul Robin Soderling, care a obţinut victorie în meciul cu francezul Jo-Wilfried Tsonga.

Soderling şi-a dominat adversarul, câştigând primul set cu 6-4. Tsonga a reuşit să reziste în setul secund în faţa atacurilor suedezului şi s-a impus în tie-break, cu 7-5. Soderling nu i-a mai dat nicio şansă francezului în setul al treilea unde s-a impus categoric cu 6-1. Scor final 6-4, 6-7, 6-1.

loading...

Lasă un comentariu