"N-am văzut așa ceva în viața mea"! MĂRTURIILE ȘOCANTE ale unui medic ajuns la incendiul din Trinca

Embed:

Șoc și groază în satul Trinca din raionul Edineț.

Unii martori ai incendiu devastator în care au ars de vii șase oameni, inclusiv patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar și medicii ajunși la fața locului au fost șocați de cele văzute.

"Telefonul am primit aproape de 01:00. Am ajuns în 25 de minute. Casa era incendiată. A fost scos un cadavru carbonizat. Casa era în flăcări, pompierii lucrau. N-am văzut așa tragedie în viața mea. Mare tragedie! Am acordat ajutor medical și vecinilor. Am stat până la ora 07:00, când a fost scos ultimul copil, până au fost scoase toate persoanele. Corpurile carbonizate au fost duse la morgă. Erau toți șocați. Bunica a refuzat spitalizarea. Toate persoanele aveau tensiune ridicată din cauza stresului", a declarat medicul Viorel Mancuș.

PUBLIKA.MD amintește că șase oameni au murit într-un incendiu produs noaptea trecută într-o casă de locuit. Este vorba despre patru copiii, care aveau între 6 şi 11 ani, şi două femeii de 28 şi 36 de aniTragedie cumplită a avut loc în satul Trinca din raionul Edineţ. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu