MWC 2015: IKEA a prezentat soluții de încărcare wireless a dispozitivelor mobile (FOTO)

Acesta e cel mai mare pas înainte făcut de vreo companie pentru a susține încărcarea wireless. Astfel, 2015 ar putea fi anul în care chiar să ne încărcăm fără fir dispozitivele.

Noua soluție de transformare a noptierelor, lămpilor și birourilor în hotspot-uri de încărcare wireless de la IKEA va fi disponibilă în America de Nord și Europa, notează playtech.ro.

Colecția pentru încărcare wireless este parte din Home Smart. Aceasta folosește o tehnologie nouă, pe standardul Qi, accesibilă și răspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la soluții de încărcare mai flexibile acasă sau la muncă.

Acum, în 2015, IKEA devine cel mai important partener pentru producătorii de telefoane. Totodată, aceștia s-au achitat de o funcționalitate crucială: fast charging. Atât Motorola, cât și Samsung oferă așa ceva.

Mai mult, sud-coreenii spun că Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge se încarcă de două ori mai repede decât iPhone, iar în 10 minute primește suficientă energie cât pentru patru ore. Astfel, în loc să cauți cablul cât mănânci, pur și simplu pui telefonul pe pad-ul de încărcare și gata. La fel și când te culci, iar dimineața e încărcat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu