Muzică live, bere și bucate pe măsură. Ultima zi a Festivalului Oktoberfest, sărbătorită în Chişinău

Embed:

Distracţie cu muzică live, multă bere și bucate pe măsură în ultima zi a Festivalului Oktoberfest, care s-a desfășurat în mai multe localuri din Chișinău. O berărie din Capitală a decis să organizeze o sărbătoare de zile mari, iar cireașa de pe tort este îndrăgita formație de peste Prut "Spitalul de Urgenţă". Show-ul incendiar va începe după ora 10 seara, iar între timp au loc ultimele pregătiri.

"O lună întreagă, atât a durat Oktoberfest-ul din acest an, exact o lună. Acum o lună am început festivalul, vesel, cu multe emoţii pozitive. Evenimentul se va încheia cu formaţia rock "Spitalul de Urgenţă", sunt prietenii noştri din România", a spus directorul marketing, Andrei Maraculin.

Agitația a început aici încă de dimineață. Administratorii localului spun că vor ca ultima zi a festivaului să fie de neuitat. Pentru asta au fost, în primul rând, suplimentate rezervele de bere, dar și de gustări specifice.

"Astăzi vom avea, din nou, concursuri dedicate acestui festival pe care le-am organizat timp de o lună, concursuri ce se desfăşoară şi în Germania în cadrul festivalului. Avem premii pentru participanţi, vom avea un program distractiv, plin de umor înainte de concert, azi avem berea noastră proaspătă, gustări şi dansuri", a menţionat directorul marketing, Andrei Maraculin.

Concertul dedicat amatorilor de bere va începe la ora 22:30, atunci când pe scenă vor urca cei de la "Spitalul de Urgenţă". Petrecerea în cinstea ultimei zile de Oktoberfest va dura până după miezul nopţii.

Lasă un comentariu