Muzică, dansuri şi voie bună! În mai multe localităţi din ţară s-a sărbătorit hramul

Embed:
De Naşterea Maicii Domnului, prăznuită ieri pe stil vechi, zeci de localităţi din ţară şi-au sărbătorit hramul. De un concert de zile mari s-au bucurat şi locuitorii din satul Vărzărești, raionul Nisporeni. La sărbătoarea, organizată de primărie, au cântat mai multe vedete autohtone.

"Ne simțim foarte bine, ne distrăm bine și mulțumim că s-a organizat această sărbătoare frumoasă."

"Multă sănătate, fericire și toate cele bune."

Primarul localității spune că pe viitor programul sărbătorii va fi mai complex.


"Cetățenii văd, simt schimbarea spre bine a localității noastre. Sperăm pe viitor la o conlucrare cu toți cetățenii."

Invitații speciali ai evenimentului au fost ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, Vasile Bîtca, și mai mulți deputați ai Partidului Democrat.

"Felicităm locuitorii din Vărzărești cu hramul satului. Vreau să le spun că noi am realizat foarte multe lucruri aici și urmează să mai realizăm împreună cu echipa pe care am onoarea să o conduc", a spus  Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtcă.

Şi în comuna Stăuceni din municipiul Chişinău a fost mare sărbătoare. Localnicii au marcat 150 de ani de la fondarea localității.

"Pentru Stăuceni doresc multă sănătate la toată lumea, să avem o plăcere de oamenii noștri care ne stimează și să ne respectăm până la adânci bătrânețe."

La eveniment a fost prezent deputatul PDM, Violeta Ivanov, primarul interimar al Chişinăului, Nistor Grozavu.

"Această aniversare de 150 de ani este o cifră extraordinar de frumoasă și noi vedem o localitate dezvoltată unde principalii piloni ai dezvoltării sunt oamenii."

Nistor Grozavu le-a promis localnicilor din Stăuceni că, în curând, troleibuzele vor circula până la ei în localitate.

"O adevărată surpriză pentru dumneavoastră...O să vă aducem troleibuzul în Stăuceni. Sperăm că până la sfârșitul anului să facem acest lucru."

La Stăuceni, sărbătoarea a culminat cu un spectaculos foc de artificii.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu