MUZEUL BUCATELOR DEZGUSTĂTOARE. O expoziţie din Suedia prezintă cele mai stranii preparate culinare din lume

Embed:

Cașcaval cu viermi, lilieci uscaţi şi vin cu... şoareci. Sunt doar câteva dintre cele aproape 80 de ciudăţenii expuse în Suedia la muzeul celor mai dezgustătoare mâncăruri din lume. Majoritatea vizitatorilor susţin că nu vor avea niciodată curajul să guste din astfel de bucate.

Cașcavalul cu viermi expus la muzeu numit "formaggio marcio" este o specialitate din Italia extrem de apreciată de localnici. Produsul este însă considerat periculos pentru organism, motiv pentru care ţările din Uniunea Europeană au interzis comercializarea acestuia.

Un alt exponat care poate stârni repulsie este un liliac uscat cu miros puternic de amoniac. Acesta este apreciat de localnicii din Guam pentru carnea dulce şi moale. În muzeu poate fi admirat şi un borcan cu vin, pe fundul căruia se află câţiva pui de şoareci.

Chinezii adoră această băutură pentru că rozătoarele îi dau un gust special. Printre exponate se găseşte şi un penis de taur, considerat un deliciu de către spanioli.

Bărbatul care a deschis muzeul speră că după ce vor vedea mâncărurile expuse, vizitatorii se vor bucura mai mult de bucatele pe care le au zilnic pe mese.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu