Mutu a mai fost amendat cu 150 de mii de euro

Amendă după amendă pentru Adrian Mutu. Atacantul echipei Fiorentina va primi a doua amendă în ultimele trei zile. El a participat la un joc de fotbal în şapte, în condiţiile în care nu poate evolua fără autorizaţia conducerii clubului.

Potrivit publicaţiei italiene "Gazzetta dello Sport", Fiorentina doreşte să îi aplice atacantului român o nouă amendă, după ce fostul internaţional a jucat fotbal fără permisiunea clubului toscan.

Mutu ar fi participat la un joc de fotbal în şapte, într-un mediu neorganizat, alături de un grup de prieteni, din care făcea parte şi Francesco Flachi, fost jucător la Sampdoria. Cel din urmă a fost suspendat timp de 12 ani pentru dopaj, după ce a fost depistat pozitiv de două ori.

"Pentru Mutu se apropie o nouă amendă", au scris jurnaliştii italieni, adăugând că noua sancţiune vine la doar o zi după ce jucătorul român a fost amendat cu 150.000 de euro. Asta s-a întâmplat din cauza că Mutu a părăsit antrenamentul echipei în urmă cu o săptămână şi ca o reacţie a clubului la comportamentul său din ultima perioadă.

Lasă un comentariu