Munţi de flori pentru Paul Walker, locul unde a murit actorul s-a transformat în loc de pelerinaj...

Embed:

Vestea despre moartea lui Paul Walker a întristat milioane de fani ai actorului, care i-au adus un ultim omagiu. Locul unde maşina s-a izbit de un stâlp, iar artistul şi-a găsit sfârşitul, s-a transformat într-un loc de pelerinaj. Admiratori, rude şi prieteni au lăsat munţi de flori, lumânări aprinse şi fotografii. 

Zeci de admiratori îndoliaţi au venit la locul unde a murit Paul Walker. Nelipsite au fost rudele şi colegii de breaslă. Actorul Tyrese Gibson, care a jucat în mai multe filme ale francizei "Fast and Furious", nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns.

Răpus de durere este şi tatăl actorului, care îşi aminteşte de generozitatea fiului său.

"Mă bucur că în fiecare zi i-am spus că îl iubesc, iar el mi-a răspuns la fel. Avea un suflet mare, mă simţeam mândru de el în fiecare zi", a spus tatăl lui Paul.

Paul Walker se îndrepta spre un eveniment caritabil din California, când maşina în care se afla a intrat cu viteză într-un stâlp. La volan se afla un prieten de-al său, care de asemenea şi-a pierdut viaţa. Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscut pentru rolul poliţistului Brian O'Conner din seria "Fast and Furious". Alături de Vin Diesel, urma să apară în următorul film, "Fast and Furious 7". Lansarea era programată pentru iulie 2014. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu