MUNTEANU VREA SĂ FIE PRIMAR. Fostul liberal a depus actele pentru a se înscrie în cursa pentru şefia Capitalei

Embed:

Îşi mai încearcă odată norocul. Fostul liberal,Valeriu Munteanu, a depus actele pentru a se înscrie în cursa pentru şefia Capitalei. Acesta reprezintă partidul "Uniunea Salvaţi Basarabia". Totodată, acesta a depus actele pentru 52 de consilieri municipali, din echipa sa,  despre care spune că sunt tineri, care vor să schimbe spre bine lucrurile din Chişinău. 

"Este alternativa pentru binomul "ACUM" şi PSRM, care au făcut blat inclusiv pentru alegerile locale, care au împărţit toată Republica Moldova. Considerăm că trebuie să ne implicăm şi să venim cu o soluţie pentru locuitorii municipiului Chişinău în acest sens", a declarat Valeriu Munteanu, pretendent la funcţia de primar al Capitalei.

Valeriu Munteanu a declarat că, în cazul în care va obţine un rezultat bun la alegerile din 20 octombrie, USB nu va face coaliţie cu Partidul Socialiştilor din Moldova.

În schimb, fostul liberal a declarat că ar putea să ajungă la o înţelegere cu blocul "ACUM", pe listele căruia a participat la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Anul trecut, Valeriu Munteanu şi-a încercat norocul şi în cursa pentru alegerile noi din municipiul Chişinău. Atunci, acesta a obţinut puţin peste opt mii de voturi sau 3,61 din sufragii şi nu a trecut mai departe.

Potrivit Consiliului Electoral de Circumscripţie Chişinău, până acum, doi candidaţi au fost înscrişi la alegerile din 20 octombrie. Este vorba despre socialistul Ion Ceban şi Andrei Donică, care reprezintă formaţiunea politică Mișcarea Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”

Lasă un comentariu