Muller şi Hummels simt lipsa fotbalului în minivacanţa de iarnă

Embed:

Fotbaliștii germani Thomas Muller şi Mats Hummels, campioni mondial în 2014, simt lipsa fotbalului în timpul minivacanţei de iarnă! În primele zile ale anului 2020, cei doi jucători, legitimaţi la Bayern Munchen și, respectiv, Borussia Dortmund, au participat la un concurs distractiv, organizat în incinta stadionului Allianz Arena din orașul bavarez.

Binedispuşi şi volubili, cei doi s-au întrecut în 3 probe aparte. Iniţial au imitat bowling-ul şi au încercat să doboare sticle cu apă cu o minge de fotbal. Aici câștig de cauză a avut bavarezul Muller.

A urmat proba șuturilor la poartă din diferite poziţii. Concurenţii au plasat balonul după linia de fund şi au încercat să dea gol de acolo.

Apoi au încercat să nimerească ţinta direct din corner sau de la marginea careului. Atacantul Muller s-a impus în faţa fundaşului Hummels, scor 2-1.

Locul disputării ultimei probe a fost în tribuna stadionului. Conform regulilor, jucătorii au încercat să trimită mingea cât mai aproape de poartă. Aici a triumfat prusacul Hummels.

Borussia Dortmund va disputa primul meci oficial în acest an pe 18 ianuarie, când va juca țn deplasare cu FC Augsburg, iar Bayern Munchen va juca a doua zi, la Berlin, cu Hertha.

În prezent gruparea din Munchen este e treia clasată în Bundesliga, la 4 puncte de liderul RB Leipzig, iar cea din Dormund e pe locul 4, având 3 puncte mai puțin.

loading...

Lasă un comentariu