Muguruza a prezentat trofeul atribuit liderului clasamentului WTA. Tenismena a participat la o sesiune foto într-un hotel de lux

Embed:

Garbine Muguruza a prezentat trofeul atribuit liderului clasamentului WTA. Tenismena spaniolă a participat la o sesiune foto într-un hotel de lux din Japonia.

"Mă simt foarte fericită să fiu numărul unu mondial şi să pozez cu acest trofeu. Voi păstra această fotografie pentru totdeauna", a menţionat Garbine Muguruza.

La începutul săptămânii trecute Muguruza a detronat-o de pe primul loc al clasamentului pe cehoaica Karolina Pliskova care s-a aflat în vârful topului mai puţin de două luni.

"Este un sezon destul de reuşit. Am jucat solid, am cucerit câteva trofee şi de câteva ori am ajuns până în sferturile de finală ale turneelor de Mare Şlem. Întotdeauna este important să joci în cea de-a doua săptămână a turneelor de Grand Slam", a spus Pliskova.

Cele mai bune tenismene concurează în prezent la turneul WTA Premier de la Tokyo. Fondul de premiere este de aproximativ 900 de mii de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu