Motocicleta care merge cu… excremente! VEZI spotul publicitar

Compania Toto, unul dintre cei mai importanţi producători de toalete din Japonia, a construit o motocicletă extrem de eficientă, care funcţionează cu excremente, scrie autoblog.com, citat de Jurnalul.ro. Proiectul, care a fost lansat în 2009 sub denumirea "Toilet Bike Neo", a fost lansat miercuri, în cadrul salonului de la Fujisawa.

Vehiculul cu trei roţi are în locul unui scaun obişnuit o toaletă şi un sul uriaş de hârtie igienică în partea din spate.

"Biogazul pe care îl utilizează din excremente nu provine de la oameni. Este produs din deşeuri animale şi din instalaţii de epurare. Sperăm să atragem atenţia oamenilor în privinţa campaniei noastre ecologice prin dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul înconjurător precum toaletele sau duşurile care economisesc apa", a declarat Kenji Fujita, purtătorul de cuvânt al companiei Toto.

Potrivit companiei japoneze, această motocicletă asigură autonomie pe o distanţă de circa 300 de kilometri.

Fujita a spus că acest tip de produs, precum şi toaletele şi duşurile cu consum redus de apă lansate de companie arată interesul pentru protejarea resurselor şi a mediului înconjurător.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu