MOTIVUL pentru care proprietarii casei unde s-a filmat "Breaking Bad" au decis să ridice un gard în faţa locuinţei

Proprietarii casei unde s-a filmat serialul "Breaking Bad" au decis să ridice un gard în fața locuinței lor după ce timp de patru ani, fani ai serialului care trec pe acolo își fac fotografii sau chiar aruncă bucăți de pizza pe acoperiș, scrie digi24.ro.

Familia care locuiește în casă a încercat să alunge oamenii care în ultimii ani dau târcoale căminului lor. Fără succes însă. Oamenii care trec pe lângă casa din Albuquerque, unde s-a filmat serialul "Breaking Bad", nu ratează ocazia de a pleca de acolo cu un "suvenir" sau de a se fotografia în fața casei. Unii chiar aruncă pizza pe acoperișul casei pentru a recrea o celebră scenă din film, notează avclub.com.

Proprietarii casei povestesc că sunt persoane care îi roagă chiar să închidă ușa de la garaj pentru a face fotografia perfectă. Astfel cei care locuiesc în casa devenită celebră și-au ridicat un gard înalt pentru a alunga curioșii.

Filmul "Breaking Bad" este unul dintre cele mai de iubite seriale de televiziune. El prezintă povestea unui profesor de chimie care se îmbolnăvește de cancer și decide să-și folosească cunoștințele științifice pentru a face metamfetamină, sperând astfel să strângă bani pentru a-i lăsa familiei lui după ce moare. El pornește astfel într-o serie de aventuri încercând să-și facă loc printre distribuitorii de droguri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu