Motivul pentru care Prinţul Harry a primit despăgubiri substanţiale din partea unei agenţii de presă

Pe 9 ianuarie 2019, Splash News and Picture Agency a închiriat un elicopter pentru a face fotografii şi a filma ferma Cotswolds din Oxfordshire, locuinţa privată a prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle. Cazul a ajuns în instanță iar ducii au primit despăgubiri substanţiale, scrie libertatea.ro.

Agenția de presă a realizat fotografii cu locuința ducilor de Sussex fără acordul prințului, lucru care a a subminat grav siguranţa şi securitatea prințului, a transmis avocatul lui Harry într-o declaraţie în faţa instanţei, potrivit Agerpres. „Proprietatea a fost aleasă de ducele de Sussex pentru el şi soţia sa având în vedere nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferea, fiind situată într-o zonă retrasă, înconjurată de terenuri private, departe de orice zonă în care fotografii au acces”, a mai spus avocatul ducelui. 

„Splash a recunoscut întotdeauna că această situaţie reprezintă o eroare de judecată şi a luat măsuri pentru a se asigura că nu se va mai repetata. Le cerem scuze ducelui şi ducesei pentru neplăcerile pe care le-am provocat”, a anunţat agenţia de presă britanică.

La începutul lunii aprilie, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor. Meghan Markle a născut, pe 6 mai, un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor.  Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu