Motivul pentru care Călin Vieru îi îndeamnă pe alegători să NU-şi dea votul pentru blocul creat de PAS-PPDA

Embed:

Candidatul independent în circumscripţia cu numărul 33 din Chişinău, Călin Vieru, îi îndeamnă pe alegători să NU-şi dea votul pentru blocul creat de PAS-PPDA.

Şi asta pentru că liderii acestor formaţiuni au fost în tandem cu forţe pro-ruse, ceea ce reprezintă o insultă la adresa unioniştilor.

"Să nu-şi dea voturile ACUM-ului, deoarece, reprezentanţii ACUM-ului au fraternizat în 2015 au întins hore vesele cu Dodon şi Usatîi. Mai mult decât atât, au făcut numeroase declaraţii anti-unioniste", a spus candidatul independent, Călin Vieru.

Călin Vieru a venit şi cu o replică pentru contracandidatul său din aceeaşi circumscripţie, Andrei Năstase, care, recent, a răspuns cu un ton superior la îndemnul fiului marelui poet de a se retrage din cursa electorală.

"Ce ar fi eu acuma să comentez toţi candidaţii, declaraţiile tuturor candidaţilor. Şi apoi, imaginaţi-vă că eu acum aş face o declaraţie despre Donald Trump de exemplu. S-ar apuca Donald Trump să-mi comenteze mie declaraţiile. Egalitatea există doar în matematică", a spus liderul PPDA, Andrei Năstase.

"V-aţi autoproclamat după mine, director al revoltei naţionale şi priviţi cocoţat în vârful piramidei, la noi, la viermii cei de jos cum se târâie. Cum să mai aibă treabă un demnitar, cum să se mai amestece cu un găgăuţă, unionist, un Călin Vieru, când are cred că totuşi nivelul lui Donald Trump. Totuşi am lăsat o urmă în viaţa asta. Cel puţin cifra de o sută de locuri de muncă asigurate, pentru 20 de ani de zile, de zi la zi, după mine este un lucru bun şi nobil", a spus candidat independent, Călin Vieru.

Călin Vieru a comentat şi activitatea unor contracandidaţi de-ai săi, printre care Constantin Ţuţu, desemnat de PDM, pe care l-a numit magician.

"Trucuri celebre, demne din mâna lui Copperfield, care mută obiectul sau omul dintr-un loc în altul, aşa s-a întâmplat cu troleibuzele aduse dintr-un orăşel în altul, luate de la Durleşti şi Sângera şi apoi strămutate la Ialoveni şi invers scoase de pe alte rute şi aduse la Durleşti unde s-a tăiat panglica", a spus candidatul independent, Călin Vieru.

Constantin Ţuţu spune însă că va continua să facă lucruri bune pentru cetăţeni şi va aduce mijloace de transport şi la Codru, şi Băcioi.

"În primul rând nu este adevărată această informaţie, pentru că troleibuzele aşa cum şi au fost duse cinci, aşa au şi rămas. N-a fost nicio schimbare, nici la Sângera, nici la Durleşti, nici la Truşeni, dar i-aş recomanda lui domnul Vieru să se ocupe cu oamenii, să-i convingă să voteze pentru el", a spus Constantin Țuțu.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, în circumscripţia cu numărul 33 concurează şase concurenţi. Printre aceştia sunt: Constantin Ţuţu propus de PDM, Andrei Năstase din partea blocului PAS - PPDA, socialistul Vladimir Roşca şi independenţi Andrei Nastas, Călin Vieru şi Boris Volosatîi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu