Motivul ireal pentru care o fetiță de 7 ani din India și-a denunțat tatăl la poliție

Hanifa Zaara din India, în vârstă de 7 ani, a transmis printr-o scrisoare adresată Poliției că tatăl său a ”înșelat-o” și că a încălcat promisiunea de a-i construi o toaletă, motive pentru care ar trebui să fie arestat.

Hanifa, care locuiește cu părinții ei în Ambur, un orășel din sudul statului Tamil Nadu, nu a avut niciodată o toaletă. Aceasta a spus pentru BBC că puțini dintre vecinii săi se bucură de această ”facilitate”, așa că i-a cerut tatălui său să construiască o toaletă în casă.

”Mi-a fost rușine să mă duc afară și m-am simțit prost când oamenii se uită la mine”, a spus Hanifa. Aceasta a mai spus că dorește cu atît mai mult o toaletă, cu cât la școală a învățat despre problemele de sănătate cauzate de defecarea în aer liber, scrie Realitatea.net.

”Sunt în topul clasei de când eram la grădiniță. Sunt clasa a doua acum. Și spune doar că o va construi. Este o formă de a mă înșela, așa că vă rog arestați-l”, a scris ea. Tatăl său a spus că de fapt a început să construiască toaleta, dar nu are bani să o termine, pentru că acum nu lucrează.

Autoritățile spun acum că plănuiesc să strângă bani pentru a construi 500 de toalete în cartierului fetei.

Într-un final, după 10 zile în care nu au vorbit, tatăl și fiica și-au dat mâna.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu