Motiv de bucurie pentru mai mulţi tineri din Orhei. A fost lansat proiectul naţional "WI-FI gratuit pentru studenţi"

Embed:
Motiv de bucurie pentru mai mulţi tineri din municipiul Orhei. Partidul "ŞOR" a lansat în premieră Proiectul naţional "WI-FI gratuit pentru studenţi". Cinci cămine beneficiază de internet, datorită implicării active a primarului oraşului Orhei, Ilan Şor.

Ideea de a realiza acest proiect a apărut după ce primarul Ilan Şor a avut mai multe întâlniri cu tinerii din Orhei. Edilul a menţionat că acordă o deosebită atenţie noii generaţii, pentru că ea reprezintă viitorul.

"Ei au nevoie de internet pentru realizarea temelor şi pentru odihnă. Am decis să începem proiectul în oraşul Orhei, iar ulterior să-l extindem în toată ţară", a spus Ilan Şor, primar Orhei.

Evenimentul a început cu o tombolă, în urma căreia studenţilor din cele cinci cămine le-au fost oferite peste 20 de telefoane performante. Câştigătorii spun că mobilele le vor prinde bine în perioada studiilor.

"Nu, nu, nu m-am aşteptat deloc chiar. Sunt bucuroasă şi le mulţumesc foarte mult."

Vicepreşedintele Partidului "ŞOR", Marina Tauber, afirmă că viaţa este imposibilă fără internet, iar acest proiect le va permite tinerilor să aibă o comunicare mai eficientă între ei şi îi va motiva să vină cu noi idei.

"Fac apel către toţi tinerii din Republica Moldova să vină la noi cu solicitări. Şi să conectăm toate căminele din ţară cu internet şi WI-FI gratuit", a spus Marina Tauber, vicepreşedintele Partidului "ŞOR". 

Cu această ocazie a fost organizat şi un concert la care au participat mai mulţi interpreţi autohtoni, care au încins atmosfera. Studenţii salută iniţiativa Primăriei şi sunt bucuroşi că vor putea avea internet gratuit în cămine.

"Eu cred că este o iniţiativă foarte bună, prosperă pentru fiecare student, fiindcă ai acces la informaţie gratuit şi e un beneficiu mare."

"Faptul că ei vor avea posibilitatea de a accesa internetul şi a învăţa mai mult şi a obţine mai multă informaţie le oferă mai multe oportunităţi."

Proiectul "WI-FI gratuit pentru studenţi" este destinat studenților din căminele din întreaga ţară şi a fost lansat de Partidul "ŞOR".
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu