Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, la mare solicitare, în perioada săbătorilor de iarnă. Preţurile pentru astfel de servicii

Embed:

Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada sunt cei mai aşteptaţi oaspeţi la petrecerile copiilor dedicate sărbătorilor de iarnă. Cei care joacă rolurile şi-au făcut o activitate din asta şi chiar destul de profitabilă... Şi asta pentru că tot mai mulţi părinţi apelează la serviciile animatorilor când e vorba de matinee şi serbări private pentru a le face şi mai frumoasă sărbătoarea odraslelor.

În medie, preţurile pentru astfel de servicii pornesc de la 800 de lei, iar suma poate creşte în funcţie de programul pe care îl au şi timpul pe care-l petrec cu picii.

Actorii spun că tot mai mulţi părinţi obişnuiesc să transmită cadourile prin intermediul lui Moş Crăciun.

"Copiii în primul rând aşteaptă o adevărată magie. Fiecare comandă, fiecare matineu la care noi plecăm este individual care este stabilit din timp de către părinţii acestor pici. De obicei ei ne întreabă dacă scrisorile pe care le-au scris au ajuns la moşul în redacţie", a menţionat un bărbat în rol de Moş Crăciun. 

Costul divertismentului variază nu doar în funcţie de program. Cu cât data de 31 este mai aproape, cu atât şi preţurile cresc.

"Cea mai încărcată perioadă este începând cu mijlocul lunii decembrie şi desigur până la data de 31 decembrie. Mulţi clienţi fac rezervări cu o lună înainte sau chiar cu două ca să aleagă cea mai dorită sau potrivită oră pentru ei", a explicat Crăciuniţa, ajutorul lui Moş Crăciun.

"Părinţii doresc să vadă copilaşii lor un Moş Crăciun adevărat, un Moş Crăciun cu adevărat bătrânel, un Moş Crăciun care este cu adevărat magig, fermecat. Fiecare mămică doreşte ca copilaşul ei să primească o mică căldură din partea lui Moş Crăciun şi a Crăciuniţei, ca fiecare să se simtă special", a precizat tânăra în rol de Crăciuniţă.

Copiii ştiu şi despre Elfi, cei care îl ajută pe Moşul să împartă darurile: "Noi organizăm sărbătorile, îi înveselim pe copii, ajutăm să împărţim cadourile. Sarcina noastră este să-i înveselim pe copii, să dansăm cu ei şi să-i pregătim pentru momentul când se vor întâlni cu Moş Crăciun şi Crăciuniţa".

Cei care vor să organizeze o sărbătoare pe cinste pentru odraslele lor ar trebui să se grăbească cu rezervările.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu