Moş Crăciun s-a vaccinat şi a început campania de recrutare a spiriduşilor. Se pot înscrie şi persoanele fără experienţă

Embed:

Încep pregătirile pentru sezonul rece. Prevăzător ca de obicei, Moş Crăciun s-a vaccinat împotriva gripei, pentru a fi în formă atunci când va pleca în marea călătorie în jurul lumii pentru a împărţi cadouri. În Laponia, unde trăieşte moşul, perioada în care se produc cele mai multe îmbolnăviri coincide cu cea a sărbătorilor.

Anual, sute de mii de turişti vin în provincia finlandeză Laponia, pentru a vizita satul Moşului în sezonul de iarnă. Şi pentru că nu mai e foarte mult timp la dispoziţie, Moşul a început şi campania de recrutare a spiriduşilor care se vor ocupa ca totul să decurgă perfect.

Se pot înscrie şi persoanele fără experienţă, mai ales că firma de recrutare va asigura cursurile de pregătire.

Nu oricine rezistă, mai ales că temperaturile din Laponia, provincie situată dincolo de Cercul Polar, coboară până la -40 de grade Celsius.

Spiriduşii vor avea grijă de cazarea şi hrănirea turiştilor şi trebuie să supravegheze pârtiile de schi şi de săniuş. Anul trecut, peste 390 de mii de turişti au vizitat Laponia, cu aproape 10 la sută mai mulţi faţă de 2016.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu