MORMANE DE GUNOI în Capitală. Tomberoanele sunt pline până la refuz (FOTO)

Embed:

Resturi menajere, sticle şi tot ce vrei, inclusiv tomberoane pline până la refuz şi câini împrăştiind totul pe străzi. Peisajul este dezolant şi îl poţi vedea pe străzile din Capitală.

Muncitorii de la autosalubritate nu au mai evacuat deșeurile de joi, deoarece locuitorii comunei Bubuieci au blocat accesul camioanelor spre groapa de gunoi din apropierea localităţii.

Astfel de mormane pot fi văzute la fiecare pas. Iar locuitorii Capitalei sunt indignați de situația creată:

"Mizerabil. E bardac".

"E neplăcut, desigur".

"Clar că nu e plăcut. Trebuie mai des să i-a gunoiul".

"Hai că loc în tomberoane mai este", a scris o persoană, care a şi postat o poză cu peisajul sumbru de pe străzile Capitalei.

"Asta-i Moldova noastră frumoasă...", a punctat o altă persoană.

Oamenii spun că este pentru prima dată când gunoiul nu a fost evacuat atâtea zile:

"Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva".

"Eu nici nu m-am așteptat la așa ceva. E mare dezastru. Să vă spun sincer la noi e prima dată așa ceva".

Directorul regiei "Autosalubritate" susține că în aceste zile, întreprinderea a suferit pierderi de peste 300 de mii de lei. Iar de astăzi, muncitorii și-au reluat activitatea. 

"Mâine am anunțat zi lucrătoare, în afară de contabilitate, toți lucrează, toate mașinile, toți. Și vom lucra non-stop să intrăm în grafic. E foarte greu că acum se desprimăvărează, vine Paștele, lumea scoate mult gunoi din ogrăzi, în orice caz, noi credem că o să facem față și o să fie tot normal", a menţionat directorul regiei "Autosalubritate", Tudor Manev.

PUBLIKA.MD aminteşte că zeci de locuitori ai comunei Bubuieci au blocat acum câteva zile accesul camioanelor regiei Autosalubritate spre groapa de gunoi din apropierea localităţii. Oamenii spun că nu mai pot suporta mirosul urât, iar deșeurile depozitate în apropierea caselor lor le pune viața în pericol. La rândul lor, reprezentanții regiei Autosalubritate spun că groapa va fi închisă după ce va fi reluată transportarea deșeurilor la Țânțăreni, Anenii Noi. Iar asta ar fi posibil doar după ce autoritățile vor reuși naționalizarea terenului pe care este amenajată groapa de gunoi.

Citeşte şi: PROTEST la Bubuieci: Mai mulţi localnici au blocat drumul care duce spre imensa groapă de gunoi (FOTO)

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu