Montreal Canadiens continuă lupta pentru titlu. Formaţia din Quebec a bătut Boston Bruins

Embed:

Montreal Canadiens continuă evoluţia senzaţională în Liga Nord-Americană de hochei! Formaţia din Quebec şi-a consolidat poziţia de lider în Conferinţa de Est după ce a învins Boston Bruins cu 4-2. 

Montreal Canadiens a obţinut a 13 victorie în acest sezon în Liga Nord-Americană de Hochei după ce a învins Boston Bruins.

Canadiens a fost condusă cu 2-1 până la mijlocul perioadei a treia. Gazdele au avut o revenire de senzaţie, înscriind de trei ori prin Eller, Desharnais, şi Pacioretty.

Montreal Canadiens s-a impus cu 4-2 şi astfel rămâne lider în Conferinţa de Est. De partea cealaltă, Boston Bruins este doar pe locul 10 în aceeaşi Conferinţă.

Washington Capitals a obţinut o victorie excepţională în faţa formaţiei Toronto Maple Leafs după loviturile de departajare. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-2, iar golul victoriei a fost marcat de vedeta formaţia din capitala Statelor Unite, Alexandr Ovecikin.

Într-un alt meci, Anaheim Ducks a învins cu 1-0 San Jose Sharks, iar Tampa Bay Lightning a pierdut cu acelaşi scor partida cu Minnesota Wild.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu