Montpellier este la un pas de titlu, după ce a învins campioana Lille

Embed:

Montpellier este la un pas de primul titlu din istoria clubului! Trupa lui Rene Girard a câştigat meciul cu Lille, scor 1-0, după un gol marcat în prelungiri. Paris Saint-Germain s-a impus pe teren prorpiu în faţa formaţiei Rennes cu scorul de 3-0 şi a rămas la trei puncte de Montpellier.

Finalul meciului a fost incredibil. Lille a forţat victoria, dar Montpellier a punctat pe contraatac în minutul 94, după o acţiune splendidă a lui Giroud, transformată în gol de Ait Fana.

Echipa antrenată de Rene Girard s-a impus cu 1-0 şi are nevoie de un singur punct în ultima etapă pe terenul "lanternei roşii", Auxerre pentru a fi sigură de primul titlu din istorie.

Principala contracandidată la titlu a lui Montpellier, Paris Saint-Germain a învins fără probleme pe teren propriu formaţia Rennes, scor 3-0. Toate golurile au fost marcate de Nene în repriza secundă. Într-un alt meci, Lyon şi-a asigurat locul patru în clasament după remiza cu Ajaccio, scor 1-1. Ultima etapă în Campionatul Franţei va avea loc pe 20 mai.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu