MONSTRUL DIN OLT, pe banca acuzațiilor. Bărbatul care ar fi ucis 2 fete, reținut pentru 24 ore

Un bărbat de 66 de ani din Caracal, România, bănuit că ar fi ucis cu sânge rece două tinere din județul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Cazul a şocat țara vecină după ce poliția, care a fost alertată încă de joi de una dintre victime, o adolescentă de 15 ani, nu a reacționat în timp util.       

Deși fata a sunat de trei ori la 112, anunțând că este ostatică, poliţiştii au găsit foarte greu casa. Ulterior, aceştia nu au intrat în locuinţă pentru că nu aveau mandat de percheziţie. Abia după 19 ore au pătruns în imobil, iar copila era deja moartă, iar corpul său fusese dizolvat în acid.

În urma intervenției defectuoase, șeful Poliției Române, Ioan Buda, a fost eliberat din funcţie, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a cerut demiterea prefectului și șefului Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Anchetatorii încearcă acum să identifice o a doua victimă, în vârstă de 18 ani, despre care se presupune că este o tânără dispărută în aprilie.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu