MONSTRUL DIN MOLDOVA. Rugbystul Gheorghe Gajion va evolua pentru Ospreys

Embed:
Rugbystul moldovean Gheorghe Gajion va evolua pentru cel mai titrat club galez, Ospreys din oraşul Swansea. Jucătorul echipei naţionale a Republicii Moldova a fost legitimat în ultimii trei ani la clubul francez Trelissac.

După o săptămână de antrenamente cu gruparea britanică, Gajion a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la un mare nivel, la aşa echipă ca Ospreys, una dintre cele mai bune din Europa şi lume. Acolo evoluează foarte mulţi jucători ai naţionalei Ţării Galilor", a spus rugbystul, Gheorghe Gajion.

Gajion are un metru şi 90 de centimetri înălţime şi 133 de kilograme greutate. Presa din Ţara Galilor a rămas impresionată de calităţile sale fizice şi l-a numit "Monstrul din Moldova". Ajuns la vârsta de 25 de ani, Gheorghe Gajion a strâns 13 partide pentru reprezentativa ţării noastre.

"Nu m-am mirat, deoarece de mic copil eram mai masiv ca alţi colegi de clasă, de şcoală. Nu este de mirare că m-au numit aşa", a spus rugbystul, Gheorghe Gajion.

Din 2012 încoace la Ospreys joacă și un alt rugbyst moldovean, Dumitru Arhip. Acesta va părăsi formaţia galeză în vară şi va semna cu gruparea franceză din Montpellier.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu