Monica Babuc, discurs emoţionant în Parlament: Cu tot respectul pentru cei de la Harvard, dar mi se par criminale intențiile lor

Deputatul PDM Monica Babuc a avut un discurs emoționant la sfârșitul ședinței extraordinare a Parlamentului. Aceasta a vorbit despre intimidările, care se fac de actuala guvernare asupra democraţilor:

"La sfârşitul sesiunii parlamentare în care nu pot să nu îmi amintesc de o veche zicere care spune că: Oamenii câteodată se aseamnă cu cărbunii, dacă nu te ard-încearcă să te murdărească.

Astăzi şi nu doar, murdăria a curs gârlă, în capul meu şi al colegilor PDM pentru a intimida membrii echipei mele politice şi a colegilor nu doar de aici din Parlament, dar şi din teritoriu, oameni cinstiţi şi muncitori, care şiiau adus obolul pentru prosperarea ţării noastre.

Îmi exprim profunda dezamăgire pentru comportamemtul noii guvernări, care deşi a declarat că vor să cureţe sistemul din ţara noastră, încearcă să facă curaţenie prin intermediul murdăriei şi falsului.

Pretinsa uzurpare nu rezistă argumentului că Guvernul Filip s-a surbordonat Curţii Constituţionale fără drept de atac, iar pretinsa alianţă PSRM-ACUM, care a declarat să depăşească profunda dezbinare a societăţii moldoveneşti a creat un nou zid de dezbinare în societatea noastră, mai mare decât zidul chinezesc, declarând că nu avem procurori, judecători, oameni oneşti.

Iar aceştia trebuie înlocuiţi cu oameni din diasporă şi cu diplome Harvard", a declarat deputalul PDM, Monica Babuc.

VEZI MAI JOS DISCURSUL INTEGRAL AL DEPUTALUI PDM MONICA BABUC: 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu