Monica Babuc către Maia Sandu: Rolul politicienilor este să vină cu soluții pentru oameni, nu cu intoxicări și minciuni

Rolul politicienilor este să vină cu soluții pentru oameni, nu cu intoxicări și minciuni. Este declaraţia ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, care a dezminţit informaţiile liderului PAS, Maia Sandu, precum că există bani doar pentru a plăti lefurile dascălilor timp de șase luni.

"Dacă doamna Maia Sandu ar avea măcar puțin respect pentru profesori, nu ar încerca să creeze astfel de situații bazate pe informații false, spuse cu rea-credință. Toți profesorii, inclusiv cei universitari, își vor primi salariile majorate, cum este și firesc. Noi lucrăm mereu pentru a găsi surse de creștere a lor. Cei care nu se pricep se bazează pe vorbe, cei care știu vin cu fapte", a menţionat Monica Babuc, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului Educației, Culturii și Cercetării, legea salarizării a fost aprobată după aprobarea legii bugetului pentru anul 2019: "Astfel toate modificările privind suplimentarea fondurilor respective se vor opera imediat ce va fi aprobată legea cu privire la rectificarea bugetului de stat". 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu