Momentul teribil în care o bătrână este târâtă şi călcată de autobuz (FOTO)

Embed:

O femeie de 84 de ani a ajuns la spital cu ambele picioare strivite, după ce a fost târâtă de un autobuz din care încerca să coboare şi al cărui şofer nu a observat-o. El a închis uşile şi i-a prins un picior, după care a târât-o şi a trecut cu roţile din spate peste ambele ei picioare.

Accidentul s-a produs joi, 27 februarie, în jurul orei 10.00, în staţia de autobuz „Policlinică”, din cartierul Areni al municipiului Suceava.

Bătrâna era pasageră în autobuzul societăţii de Transport Public Local al Primăriei Suceava. Ea se deplasa într-un baston şi, cel mai probabil, nu a reuşit să coboare în timp ultil, atunci când autobuzul era oprit în staţie. În momentul în care mijlocul de transport a fost pus în mişcare, femeia a încercat să coboare. În acelaşi timp, şoferul a închis uşile şi i-a prins piciorul pasagerei.

Femeia a căzut şi a fost târâtă. În plus, autobuzul a trecut cu roţile din spate peste picioarele ei. La faţa locului, a ajuns o ambulanţă care a transportat victima la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirugicale.

„Pacienta a suferit un traumatism complex prim strivire si avulsie ambele picioare cu dezmanuşare de la nivelul gleznei şi părţilor moi până la baza degetelor. Multiple fracturi falengeene şi metatarsiene. Ischemie acută a degetelor 2 ambele picioare! S-a intervenit chirurgical şi s-a practicat toaleta chirurgicală primară, reducerea tuturor fracurilor şi osteosinteza, reconstrucţie defectelor cu lambouri si grefe de piele. Prognostic rezervat în ceea ce priveste viabilitatea structurilor reconstruite”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Mircea Macovei.

Şoferul autobuzului are 45 de ani şi este din comuna Şcheia.

Într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie se arată că el nu a respectat obligaţiile de a aştepta toţi pasagerii să coboare, a spus adevarul.ro

loading...

Lasă un comentariu