Momentul șocant. O caracatiță atacă o tânără bloggeriță care se pregătea să o mănânce în direct

Embed:

Caz aproape ireal! O bloggeriță din China a vrut să-și atragă câți mai mulți urmăritori pe blogul ei, așa că a anunțat că va devora de vie o caracatiță, în direct.

Totul era pregătit, când deodată tânăra a avut un mare șoc. Animalul marin i-a prins fața cu tentaculele eiu, lăsând-o cu fața aproape desfigurată și cu urme de sânge pe față, potrivit Daily Mail, citat de a1.ro

Tânăra se afla în transmisiune live în momentul atacului, iar inițial a gestionat frica cu calm și le-a explicat urmăritorilor: "Privți cât de tare s-a prins" în tot acest timp încercând să tragă de ea.
În următoarele secunde, vâzând că animalul nu are vreo intenție să îi dea drumul, bloggerița începe să țipe și să plângă. 

Este dureros” și „Nu o pot lua de pe mine” au fost cuvintele fetei în timp ce trăgea cu toată forța de caracatiță pentru a o îndepărta de pe obrazul ei stâng. 
În momentul în care caracatița și-a slăbit puterea, iar fata a reușit să scape de ea, a început să țipe și să urle atunci când și-a dat seama că fața ei prezintă leziuni și îi curge sânge: "Fața mea e desfigurată".

Potrivit specialiștilor, caracatițele au un astfel de comportament atunci când vor să își prindă prada sau se apară de eventualele atacuri.
Cu acest ultim videoclip, tânara a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit, adică în fruntea clasamentului cu cele mai în vogă videoclipuri, însă reacțiile sunt dintre cele mai acide, oamenii considerând că și-a primit pedeapsa pentru ce voia să o facă: "Merită", "Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte", "A încercat să o mănânce caracatița, iar în final caracatița a mâncat-o pe ea”
După toate cele petrecute, fata a declarat că va mânca animalul marin în clipul

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu