Momentul ŞOCANT în care un bărbat loveşte de două ori cu maşina o poliţistă (VIDEO care vă poate afecta emoţional)

Embed:

Momentul în care un bărbat a lovit de două ori o poliţistă cu automobilul în Marea Britanie, a fost înregistrat de camera de corp a omului legii.

ATENŢIE! Video conţin imagini care vă pot afecta emoţional.  

Nina Foran, un ofiţer de poliţie în vârstă de 32 de ani, a fost lovită cu maşina de Rehan Balunch, 27 de ani, după ce bărbatul a atacat împreună cu pasagerul său, un lucrător de livrare a fast-food-ului pe o stradă din Prestwich, Anglia.

Potrivit poliţiei atacatorul era în stare de embrietate avansată şi ar fi fumat şi cannabis.

Din imaginile captate de camerele de supraveghere se poate observa că mai mulţi poliţişti, printre care şi Nina Foran au ajuns la locul atacului. În timp ce Foran discuta cu victima, şoferul beat se întoarce la un moment dat cu automobilul în acelaşi loc.

Acesta a lovit de două ori femeia. Un civil a avut de suferit în urma impactului, după ce a fost aruncat între două autocare parcate alături. Acesta a căpătat diverse traumatisme şi este spitalizat.

Ţipetele ofiţerului rănit au fost înregistrare de camera sa de corp.

Poliţia nu au reuşit să reţină imediat infractorii. Ulterior, maşina lor a fost găsită abandonată pe o stradă de la periferiile oraşului.

Femeia, lovită de două ori consecutiv cu maşina, ca prin minune nu a suferit traumatisme grave.

Balunch, care a fost condamnat la 7 ani de închisoare, a înjurat în sala de judecată. 

Acesta nu este unicul caz în care a fost implicat şoferul beat şi drogat. Infractorul a mai forţat un ofiţer de poliţie să sară din drum pentru a evita impactul cu maşina la volanul căreia se afla Balunch în mai 2018.

Pasagerul lui atacatorului a fost condamnat la 12 luni de detenţie.

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu