Momentul revanșei. Daniel Filipschi va lupta cu Radu Mihăiţă la Chişinău

Embed:

Luptătorul moldovean, Daniel Filipschi revine în cuşca MMA după o pauză de aproape nouă luni. La turneul Eagleas Fighting Championship-7 de la Chişinău, Filipschi va lupta din nou cu românul Radu Mihăiţă.

Cei doi s-au duelat la turneul de MMA din luna februarie, desfăşurat la fel la Chişinău. Atunci, Filipschi a pierdut lupta după o strangulare.

"Mi-am dorit foarte mult această luptă. Va fi o revanşă interesantă şi cred că eu voi fi câştigătorul", a spus luptător de MMA, R. Moldova, Daniel Filipschi.

"Merită o revanşă pentru că este un luptător foarte bun. A demonstrat tuturor asta. Sunt foarte pregătit. Cred că e cea mai importantă luptă a mea", a spus luptător de MMA, România, Radu Mihăiță.

Filipschi a disputat 8 lupta la nivel profesionist şi a obţinut 5 victorii. De partea cealaltă, Mihăiţă a luptat de 6 ori în cuşcă şi a învins doar o dată.

"Lupta dintre Filipschi şi Mihăiţă este aşteptată de mulţi fani ai proiectului Eagles. Daniel Filipschi şi-a luat o pauză, iar acum revine. Cred că revine în forţă. Să-şi ia revanşa în faţa lui Mihăiţă", a spus preşedinte FEA, Dorin Damir.

Turneul Eagles Fighiting Championship - 7 este programat pentru 4 noiembrie şi va avea loc în premieră la Sala Polivalentă din Capitală.

Biletele pentru eveniment pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu" de marţi până duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu