Momentul perfect pentru a revedea cele mai frumoase poveşti de dragoste. LISTA filmelor romantice

Embed:

În cea mai romantică zi a anului, oamenii își fac timp pentru a acorda mai multă atenție partenerului de viață sau pentru a trimite o felicitare unei iubiri secrete. De Valentine's Day este momentul perfect pentru a revedea cele mai frumoase poveşti de dragoste. Presa internațională a făcut o listă a celor mai romantice filme, care merită a fi vizionate. 

Unul dintre filmele propuse pentru a fi vizionate de Ziua îndrăgostiților, este povestea de iubire dintre Anastasia și Christian Grey din bestseller-ul "Fifty shades of Grey" și "Fifty shades darker". Ultimul a fost lansat săptămâna trecută. Relația celor doi este plină de scene erotice și momente romantice.

Filmul musical "La La Land" este perfect pentru o seară romantică în doi. Povestea de dragoste dintre o actriță aspirantă și un muzician de jazz a primit cele mai impunătoare trofee din domeniul cinematografiei. Jurnaliștii străini au propus și pelicule lansate în anii precedenți. Potrivit lor, de Ziua îndrăgostiților, merită a fi revăzută producția "Great Gatsby". Filmul dramatic reprezintă istoria unui afacerist, care și-a construit un imperiu pentru a cuceri femeia pe care o iubește cu disperare.

Astăzi este prilejul perfect să îi revedem pe Julia Roberts şi pe Richard Gere într-o poveste de excepţie, în care un bărbat bogat întâlneşte o femeie de moravuri uşoare, de care se îndrăgosteşte. Filmul ”Pretty Woman” lansat încă în 1990, este în fruntea topurilor cu pelicule romantice.

Alte filme propuse pentru a fi privite de Ziua îndrăgostiților sunt "Valentine's Day", "The Notebook", "Love Story" și "Notting Hill".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu