Momentul în care zidul lui Donald Trump dintre SUA și Mexic a fost doborât de vânt (VIDEO)

Zidul instalat de președintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump la granița cu Mexic nu a rezistat prea mult timp, întrucât panourile au fost doborâte de vânt. 

Conform presei internaționale, panourile de zid instalate la frontiera americană, în zona Calexico, în California, au fost doborâte de vânt și, din fericire, nu au provocat pagube.

”Aceste panouri au fost instalate recent pe fundaţii ale căror betoane nu s-a întărit suficient (...). Ele nu puteau, aşadar, să reziste unor rafale de vânt”, a declarat pentru CNN un agent de la serviciul vamal de protecţie a frontierelor, Carlos Pitones, la El Centro în California.

”Din fericire nu au existat pagube şi nici răniţi”, a subliniat el.

Panourile din oțel aveau nouă metri înălțime și au fost doborâte, miercuri, de rafalele de vânt care au suflat cu 60 de kilometri pe oră, potrivit Serviciului American de Meteorologie.

Serviciul vamal şi de protecţia frontierelor a anunţat că autorităţile de la Mexicali au deviat circulaţia în zona accidentului, iar agenţia americană cooperează cu Guvernul mexican în vederea ridicării zidului la loc cât mai rapid.

Această porțiune face parte din proiectul lui Donald Trump de a reabilita frontiera cu Mexicul. Miliardarul republican intenţionează să îmbunătăţească instalaţiile pe o lungime de 300 de kilometri, care include această frontieră, scrie a1.ro

loading...

Lasă un comentariu