MOMENTUL în care un echipaj de poliţie trece la culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie din Capitală (VIDEO)

Embed:

Unii poliţişti par să fie mai presus de lege şi încalcă regulamentul circulaţiei rutiere pe care ar trebui să îl respecte toţi participanţii la trafic. Dovadă şi acest echipaj care nu a mai avut răbadare să aştepte culoarea verde la semafor.

Poliţistul de la volan a apăsat pe pedala de acceleraţie şi a trecut direct pe roşu. Momentul a fost înregistrat de camera de bord a altui participant la trafic. Contravenţia a avut loc la intersecţia străzilor Meşterul Manole şi Vadul lui Vodă din Capitală. Din imagini se vede că maşina de poliţie opreşte iniţial la semafor, dar, probabil, nerăbdarea oamenilor legii îşi spune cuvântul. Se pare că cele câteva zeci de secunde au durat prea mult pentru poliţişti, motiv pentru care au decis să nu mai aştepte la semafor şi să pornească din loc. Echipajul de poliţie s-a deplasat uşor, a încetinit puţin după trecerea de pietoni, iar după ce s-a făcut verde, dus a fost.

Mai mult ca sigur nu era vorba despre o urgenţă, deoarece girofarul nu era pornit.

Solicitat de postul nostru de televiziune, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie Chişinău, Natalia Stati, nu a răspuns la telefon, pentru a ne spune dacă instituţia a fost sau nu sesizată în acest caz. Totodată, vrem să ştim ce sancţiune i-a fost sau îi va fi aplicată conducătorului auto din maşina poliţiei.

loading...

Lasă un comentariu