Momentul în care un copil este aruncat dintr-o mașină care se rostogolește pe o autostradă (IMAGINI ŞOCANTE)

O cameră instalată pe bordul unei mașini a surprins momentul în care un băiețel de 11 ani este aruncat din vehiculul care se rostogolește pe o autostradă din Taiwan.

Copilul care nu purta centura de siguranță este aruncat din scaunul mașinii care s-a rostogolit după ce a lovit partea din spate a unui alt vehicul aflat în trafic, scrie libertatea.ro.

Tatăl băiețelului a agățat spatele mașinii din față în timp ce a încercat să o depășească pe o autostradă din orașul Tainan.

Nici băiatul și nici sora lui în vârstă de 8 ani nu purtau centurile de siguranță atunci când mașină s-a rostogolit prin aer, spune poliția.

În imaginile surprinse de camera instalată pe bordul unei mașini se poate vedea cum băiețelul zace cu fața în jos, în mijlocul autostrăzii, după accident șocant.

Și sora băiețelului a fost aruncată din mașină în urma coliziunii violente, dar acest lucru nu este surprins în videoclip.

Poliția din cartierul Xinying a declarat că trei persoane, inclusiv cei doi copii, au fost răniți în timpul accidentului, dar, din fericire, nimeni nu a suferit leziuni care pun viața în pericol.

Avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional. 
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu