Momentul în care Porsche-ul a zburat în troleibuz (IMAGINI DE GROAZĂ)

Embed:

 

Nu mai există niciun dubiu: şoferiţa automobilului de lux se face vinovată de producerea tragicului accident de pe strada Alba-Iulia din Capitală. Din imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini, se observă cum autoturismul de model Porsche a intrat cu o viteză nebună în intersecţie, la culoarea roşie a semaforului, şi s-a izbit violent de troleibuzul care circula regulamentar.

Vă atenţionăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Din secvența video, publicată ieri seara pe youtube, se vede că şoferiţa nici măcar nu a încercat să evite impactul. Amintim că în urma acestui accident, un bărbat care era pasager în Porche a decedat, iar şoferiţa maşinei de lux şi alte 8 victime din troleibuz au fost internate la Spitalul de Urgenţă, din Chişinău. Şoferiţa automobilului rămâne a fi în stare foarte gravă, fără ameliorare, iar celelalte persoane sunt înafara oricărui pericol.

"Prognostic foarte rezervat. Noi întreprindem toate măsurile necesare pentru a-i salva viaţa ei, dar e un politraumatism sever, un politraumatism foarte complicat şi în principiu ne putem aştepta la orice complicaţie, în orice moment", a declarat Igor Curov, vice-directorul Institutului de Medicină Urgentă.

Şoferiţa autoturismului implicat în tragicul accident de pe strada Alba-Iulia, a urcat la volan fiind beată criţă. Femeia a depăşit norma admisă de peste şase ori .

"Rezultatele finale, acea expertiză medico-legală, au demonstrat că în proba de sânge era 1,87 promile", a spus Ianuş Erhan, secretar de Stat la MAI.

Informaţiile apărute în presă precum că unul din avocaţii Svetlanei Ungureanu într-un alt dosar, ar fi tatăl actualului ministru al Justiţiei, au fost confirmate pentru postul nostru de televiziune, chiar de către Olesea Stamate.

"Dvs ştiţi foarte bine care este meseria de avocat. Nu este decât un atac la adresa noastră, a ministrului, la adresa mea personală. Eu nu discut cu tăticul despre toate cazurile care le reprezintă în instanţele de judecată." Ştiu doar că îi reprezintă interesele în unul dintre cazuri pentru care nu a fost prezentată o soluţie nici măcar în
prima instanţă", a subliniat ministrul Justiţiei.

PUBLIKA.MD amintește că acum trei zile o mașină de lux a intrat într-un troleibuz. În urma impactului, pasagerul din automobil a murit pe loc, iar peste 20 de persoane din troleibuz au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit datelor preliminare, de vină ar fi fost șoferul Porsche-ului, care conducea cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie a semaforului.

Ieri, poliția a declarat că șoferița nu era la prima abatere. Aceasta avea 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui accident.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu