Momentul exploziei din Paris, filmat de un jurnalist italian (IMAGINI CARE POT AFECTA EMOŢIONAL)

Embed:

Explozia de ieri din brutăria de la Paris a fost atât de puternică, încât iniţial se credea că a fost plasată o bombă. Imagini teribile au fost surprinse de un jurnalist italian, care era cazat vizavi de locul deflagraţiei.

"Sunt pe strada Trevise din Paris şi tocmai a explodat ceva aici. Mi-a explodat în faţă. Puteţi să auziţi ţipetele oamenilor răniţi", a menţionat Valerio Orsolini, jurnalist italian. 

Primele imagini filmate de jurnalistul italian după deflagraţia puternică arată strada plină cu cioburi de sticlă, mai multe maşini arse. Se vede că din brutărie nu a mai rămas nimic, iar salvatorii aleargă printre flăcări pentru a evacua victimele.

"Nu ne lasă să filmăm. Ne-au adus într-un alt hotel pentru a primi îngrijiri medicale. Sunt mulţi răniţi, iar situaţia este foarte gravă", a precizat jurnalistul.

În explozia de ieri dimineaţă din centrul Parisului au murit cel puţin trei oameni, o turistă spaniolă şi doi pompieri, iar aproape 50 de oameni au fost transportaţi la spital, 10 dintre ei sunt la terapie intensivă.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu