Momentul cutremurător în care o mamă își ia rămas bun de la copilul născut mort (FOTO)

O femeie al cărui copil a murit în pântec a angajat un fotograf care să imortalizeze tragicul moment al nașterii, scrie libertatea.ro.

Sarah Jade, 33 de ani, din Melbourne, Australia, l-a născut pe Aksel Jude la 33 de saptămâni. Băiețelul a murit în pântecul mamei din cauza unor severe complicații cu dezvoltarea creierului, potrivit viralthread.com.

Jade și soțul ei Tim l-au rugat pe fotograful Lacey Barratt să imortalizeze evenimentele tragice: momentul în care femeie a intrat în travaliu, nașterea copilului mort și înmormântarea băiețelului.

Femeia care mai are un copil, un băiat pe nume Arthur în vârstă de 3 ani, spune că fotografiile i-au ajutat pe ea și pe Tim să se vindece și să onoreze memoria fiului lor.
“Mi-am dorit o naștere frumoasă. Dar când am aflat care va fi rezultatul nașterii, tot mi-am dorit să surprind acele momente. A fost traumatizant”, a spus Sarah.

“Să-l pot ține în brațe după ce l-am născut a fost un sentiment uimitor. Ne-a ajutat cu adevărat să îl putem vedea și să-l ținem în brate. În acele momente aș fi vrut să-l îmbrățișez pe Askel pentru totdeauna”.

Avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu