Momentul adevărului pentru Guus Hiddink. Selecţionerul Olandei ar putea fi înlocuit cu Ronald Koemnan

Ronald Koeman a devenit principalul favorit să preia naţionala Olandei. Antrenorul lui Southampton poate de veni selecţioner, în cazul în care "portocala mecanică" nu va câştigat meciul cu Letonia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Actualul selecţioner, Guus Hiddink a anunţat că îşi va da demisia, dacă nu va obţine cele trei puncte în partida de la Amsterdam cu letonii.

Despre demisia lui Hiddink s-a vorbit încă luna trecută după ce naţionala Olandei a obţinut doar o victorie în primele trei meciuri din această campanie de calificare.

Până la meciul cu Letonia, Hiddink va mai avea un examen. Pe 12 noiembrie Olanda va întâlni Mexicul într-un amical, care se va juca pe Amsterdam Arena. Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima dată în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Atunci, batavii s-au impus cu 2-1.

"Desigur naţionala Mexicului va veni să demonstreze că nu au meritat să fie eliminată la Cupa Mondială de Olanda. Presupunem că jucătorii nu vor veni aici să joace pur şi simplu un amical. De fapt în fotbalul contemporan nu există meciuri amicale", a afirmat Hiddink.

Partida dintre Olanda şi Mexic va începe la ora 21:30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu