MOMENTUL ACCIDENTULUI. Cum s-a produs tragedia în care au avut de suferit zece moldoveni (VIDEO)

Embed:

Zece moldoveni au fost răniţi într-un accident produs în judeţul Hunedoara din România. Microbuzul în care se aflau aceştia s-a ciocnit cu o autoutilitară într-o curbă periculoasă. 

Microbuz cu moldoveni, implicat într-un GRAV ACCIDENT în România. Un om a murit, alţi 10 au fost internaţi (VIDEO/FOTO)

Potrivit primelor informaţii, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autospecialei, care a murit pe loc. Poliţiştii spun că el nu ar fi adaptat viteza într-o curbă şi a ieşit pe contrasens, iar apoi a lovit maxi-taxiul.

În microbuzul înmatriculat în Moldova erau 16 oameni. Zece dintre aceştia, printre care şi şoferul, au fost transportaţi la spitalul din Deva. 

"Nu cred că microbuzele aveau viteza foarte mare pentru că accidentul s-ar fi produs într-o succesiune de curbe periculoase. Probabil şoferul nu a anticipat curba respectivă sau ar fi aţipit la volan", a declarat comisarul-şef de la Centrul Infotrafic Poliţia Română, Paul Ulieru.

Potrivit Ministerului de Externe de la Chişinău, consulatul Republicii Moldova la Bucureşti va acorda asistenţă pasagerilor care au avut de suferit în urma accidentului.

ACCIDENT GROAZNIC lângă Brăila. TREI COPII au murit într-un autocar cu moldoveni

Acum aproape două luni, un autocar cu 36 de moldoveni s-a răsturnat în judeţul Brăila din România. Trei copii au murit, iar 15 pasageri au fost internaţi în spital

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu