CAZ ȘOCANT la Nisporeni. O tânără a fost stropită de iubitul ei cu o substanță, apoi i-a dat foc

Clipe de groază pentru o tânără de 26 de ani din raionul Nisporeni. Concubinul său a stropit-o cu o substanță necunoscută, apoi i-a dat foc. Totul s-a petrecut după ce tânăra l-a anunțat că vrea să plece la muncă în Israel.

Incidentul s-a petrecut marți, 12 noiembrie, în jurul orei 20.00. Ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, a declarat pentru PUBLIKA.MD că victima și bărbatul locuiesc împreună de doi ani. În acea seară ei se aflau acasă, în satul Șendreni, Nisporeni. 

"A stropit-o pe peste față cu o substanță inflamabilă necunoscută la moment, după care cu un chibrit i-a dat foc, în rezultat i-au fost cauzate arsuri în zona feței, urechii stîngi și a gîtului partea stîngă", a povestit Vicol. 

Bărbatul nu-și recunoaște vina. Potrivit informațiilor, cei doi nu au copii. Femeia nu este angajată în câmpul muncii, iar agresorul activează din 2017 la o întreprindere din orașul Nisporeni în calitate de electromontor. În anul 2015, bărbatul a fost judecat pentru huliganism și a stat doi ani în penitenciarul Brănești. 

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. 

loading...

Lasă un comentariu